بهترین رقیق کننده های طبیعی خون (1)

رقیق کننده های طبیعی خون ترکیباتی هستند که توانایی خون را در تشکیل لخته‌ها کاهش می‌دهند. لخته‌شدن خون فرایندی ضروری است اما گاهی مواقع این لخته شدن اگر بیش از حد انجام شود می‌تواند ایجاد خطر کند
رقیق کننده های طبیعی خون ترکیباتی هستند که توانایی خون را در تشکیل لخته‌ها کاهش می‌دهند. لخته‌شدن خون فرایندی ضروری است اما گاهی مواقع این لخته شدن اگر بیش از حد انجام شود می‌تواند ایجاد خطر کند
رقیق کننده های طبیعی خون ترکیباتی هستند که توانایی خون را در تشکیل لخته‌ها کاهش می‌دهند. لخته‌شدن خون فرایندی ضروری است اما گاهی مواقع این لخته شدن اگر بیش از حد انجام شود می‌تواند ایجاد خطر کند. افراد با بیماری هایی مانند نارسایی احتقانی قلب ممکن است نیازمند داروهای رقیق‌کننده خون شوند تا خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته در آنها کاهش یابد.
قبل از مصرف تمام موارد زیر باید با پزشک خود مشورت کنید چراکه این خوراکی‌ها ممکن است اثربخشی داروها را نداشته باشند و همچنین ممکن است این موادغذایی رقیق کننده خون با بعضی داروهای مصرفی شما تداخل داشته باشند.

زردچوبه
مدت زیادی است که مردم  زردچوبه را به عنوان ادویه طلایی شناخته‌اند و برای اهداف آشپزی و دارویی خود از آن استفاده می‌کنند. ترکیب فعال موجود در زردچوبه کورکومین نام دارد که دارای خواص ضدالتهابی و ضدانعقادی (رقیق کننده خون) است.
یک مطالعه منتشر شده در سال 2012 پیشنهاد دادکه مصرف روزانه زردچوبه می تواند به حفظ  وضعیت ضد انعقادی خون کمک کند.

زنجبیل
زنجبیل یکی دیگر از ادویه های ضد التهابی است که می تواند لخته شدن خون را متوقف کند. این ماده شامل یک اسید طبیعی به نام سالیسیلات می باشد. آسپرین(استیل سالسیلیک اسید) یکی از مشتقات مصنوعی سالسیلات است که از رقیق‌کننده ‌های قوی خون می‌باشد. برای استفاده از سالسیلات طبیعی می توان از زنجبیل خشک یا تازه به طور مرتب در پخت و پز و نوشیدنی ها استفاده کرد. با این حال سالسیبلات طبیعی نمی‌تواند به اندازه داروهای رقیق کننده خون اثربخش باشد.
محققان در سال 2015 با آنالیز 10 مطالعه دریافتند که که اثرات زنجبیل بر لخته شدن خون به طور دقیق مشخص نیست و تحقیقات بیشتری لازم است.
 
فلفل قرمز تند
این نوع فلفل دارای مقادیر بالای سالسیلات است و می تواند به عنوان یک رقیق‌کننده قوی خون عمل کند. این فلفل بسیار تند می‌باشد و اکثر افراد تنها مقادیر بسیار کم آن را می‌توانند تحمل کنند.
کپسول‌های حاوی این فلفل نیز در فروشگاههای مواد غذایی وجود دارند. سایر فواید این فلفل عبارتند از :کاهش فشار خون، افزایش گردش خون و کاهش احساس درد

ویتامین E
اثرات ویتامین E بر رقیق کردن کردن خون باتوجه به میزان دوز مصرفی آن توسط افراد متفاوت است.  موسسه ملی سلامت مکمل های غذایی پیشنهاد می‌کند افرادی که از داروهای شیمیایی رقیق کننده خون استفاده می‌کنند از مصرف دوزهای بالای ویتامین E خودداری کنند.
اینکه چقدر ویتامین E می‌تواند سبب رقیق شدن خون شود هنوز نامشخص است اما به نظر می‌رسد که افراد نیازدارند که روزانه  400 واحد  ویتامین E دریافت کنند. مصرف مقادیر بالای مکمل این ویتامین در طولانی مدت می تواند اثرات منفی داشته باشد.
بهتر است که این ویتامین بیشتر از طریق موادغذایی طبیعی دریافت شود تا مصرف مکمل ها. موادغذایی حاوی ویتامینEعبارتند از:مغزبادام، روغن گلرنگ، روغن آفتابگردان، دانه آفتابگردان، روغن جوانه گندم و غلات کامل

www.medicalnewstoday.com
 
نام نویسندهزهرا غلامپور(کارشناس ارشد تغذیه)
کلمه های کلیدیزردچوبه،زنجبیل،فلفل،ویتامین E
تاریخ ثبت1397/05/21




نام و نام خانوادگی:  
پست الکترونیک:  
متن پیام:  
 بازسازی
کد امنیتی :  

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com