اخبار خوردن گردو، دانه‌ها و روغن گیاهی احتمال فوت زودهنگام را کاهش می‌دهد سه شنبه 27 مهر 1400 ساعت 18:45
محققان به‌تازگی دریافتند که دریافت فراوان اسید آلفالینولنیک احتمال مرگ زودهنگام را 10% کاهش می‌دهد.
براساس نتایج پژوهشی که به‌تازگی منتشر شد، گنجاندن گردو، دانه و روغن گیاهی مانند سویا و کتان به‌دلیل وجود اسید آلفا لینولنیک (ALA) که نوعی از اسیدهای چرب امگا3 است، احتمال مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد.
محققان برای دستیابی به این نتایج، اطلاعات مربوط به 41 مطالعه منتشرشده بین سال‌های 1991 تا 2021 را در مورد رژیم‌های غذایی و میزان مرگ و میر افراد بررسی کردند. به‌طور کلی مطالعات در مورد 120 هزار شرکت‌کننده 18 تا 98 ساله صورت گرفت که بین 2 تا 32 سال تحت‌نظارت بودند و عواملی مانند سن، وزن، وضعیت سیگارکشیدن، مصرف الکل و فعالیت بدنی در نظر گرفته‌شد.
نتایج نشان داد که دریافت بالای اسید آلفا لینولنیک (ALA) احتمال فوت زودهنگام به هر علت را 10% کاهش می‌دهد که خطر فوت ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی 8 تا 11% است. افزایش 1 گرم اسید آلفا لینولنیک (ALA) در روز (معادل یک قاشق غذاخوری روغن کلزا) موجب کاهش 5 درصدی خطر بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.
البته به‌ گفته محققان نیاز به مطالعات بیشتر در مورد ارتباط بین اسید آلفا لینولنیک (ALA) و طیف وسیع‌تری از علل مرگ است تا ارزیابی کامل‌تری از اثرات بالقوه این اسید چرب صورت گیرد.
مترجم: مریم سادات کاظمی
منبع: British Medical Journal (BMJ)  تعداد بازدید : 288 نوشته شده توسط: مریم سادات کاظمی

کلمات کلیدی:  بیماری‌های قلبی عروقی، امگا3، گردو، روغن گیاهی
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
کرونا با غذا منتقل می شود؟ شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
رژیم لاغری دخترانه دوشنبه 4 شهریور 1398 ساعت 13:37
سندروم پیکا چیست سه شنبه 24 دی 1398 ساعت 14:49

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com