اخبار مصرف میوه در بهار کرونایی چهار شنبه 11 فروردین 1400 ساعت 15:34
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه گفت: در شرایط شیوع کرونا برای مصرف میوه های بهاری اصول بهداشتی را در نظر بگیرید.
دکترزهرا عبداللهی، در رابطه با مصرف میوه های بهاری با وجود کرونا گفت: مصرف میوه و سبزی به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی می‌تواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در برابر بیماری‌های زیادی از جمله کرونا مقاوم کند.
در واقع مصرف سبزیجات به دلیل املاح معدنی و ویتامین‌های مختلف می‌توانند بروز بیماری‌های مثل بیماری‌های قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان را در افراد کاهش دهند.
وی با اظهار اینکه  مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است افزود  با مصرف میوه ها از چاقی جلوگیری شده و افراد کمتری به دلیل چاقی به کرونا مبتلا می شوند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: در میان میوه‌ها، سیب و مرکبات از پرخاصیت‌ترین میوه‌ها هستند.
دکتر عبدالهی اضافه کرد از مصرف بیش از حد موز به دلیل داشتن کالری زیاد و توت فرنگی که به دلیل بافت میوه  نمی‌توان آن را  به خوبی ضد عفونی کرد،  خودداری کنید.
منبع: خبرگزاری مهر   تعداد بازدید : 1330 نوشته شده توسط: ادمین بهسایت

کلمات کلیدی:  میوه، کرونا، بهار
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
کرونا با غذا منتقل می شود؟ شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
رژیم لاغری دخترانه دوشنبه 4 شهریور 1398 ساعت 13:37
سندروم پیکا چیست سه شنبه 24 دی 1398 ساعت 14:49

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com