با حلول ماه مبارک رمضان و نظر به گسترش حمایت های غذایی در قالب تامین سبدهای حمایتی برای اقشار آسیب پذیر و بیمارستان ها در کشور، دفتر بهبود تغذیه جامعه این معاونت، اقدام به برنامه ریزی و تعیین اقلام غذایی سالم، ضروری، مقوی و مغذی مناسب برای تامین نیازهای غذایی خانوارها و تقویت سیستم ایمنی بیماران مبتلا به کرونا بستری در بیمارستان ها برای طراحی محتوای سبدهای غذایی نموده است.
همچنین توصیه های تغذیه ای کوتاه و کاربردی جهت تکثیر در قالب فکت شیت و ارائه همراه با سبدهای غذایی اهدایی طراحی شده است.
متن این ذستورالعمل را که در دفتر بهبود تغذیه جامعه تهیه شده است در غایل پیوست ملاحظه بفرمایید ملاحظه بفرمایید.