اخبار غذاهای خیلی چرب ریزش موها را تشدید می‌کند شنبه 3 مهر 1400 ساعت 1:28
رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی چربی و چاقی ژنتیکی مانع از ترمیم فولیکول‌های مو می‌شود و زمینه‌ساز ریزش زودهنگام موها خواهدبود.
ریزش موها روند طبیعی است که می‌تواند تحت‌تاثیر عوامل مختلفی مانند استرس تشدید شود. براساس مطالعه اخیر، محققان دانشگاه توکیو به این نتیجه رسیدند که مصرف خوراکی‌های خیلی چرب و چاقی ژنتیکی زمینه ریزش موها را تشدید می‌کند.
به‌طور طبیعی، سلول‌های بنیادین فولیکول مو به‌طور خودکار در دوره‌های منظم بازسازی می‌شوند. از همین‌رو، تارهای مو مرتب رشد و رویش دارند. با افزایش سن، این سلول‌ها به‌تدریج توانایی ترمیم و بازسازی را از دست می‌دهند و تارهای مو نازک می‌شوند و می‌ریزنند.
 براساس این مطالعه اخیر که روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شد، رژیم غذایی پرچرب و چاقی دو عامل مهم تسریع روند نازک‌شدن تارهای مو هستند. در واقع این دو عامل با ایجاد سیگنال‌های التهابی خاصی باعث از بین‌رفتن سلول‌های بنیادی فولیکول مو می‌شود که در نتیجه مانع از بازسازی آنها و در نهایت ریزش مو خواهدبود.
این تغییر می‌تواند بسیار سریع اتفاق بیفتد به‌طوری که رژیم غذایی سرشار از چربی طی چهار روز متوالی باعث افزایش استرس اکسیداتیو و علائم اپیدرمی می‌شود که نشان‌دهنده تغییر در سلول‌های بنیادی فولیکول مو است.
مریم سادات کاظمی
 
منبع: nature.com  تعداد بازدید : 355 نوشته شده توسط: ادمین بهسایت

کلمات کلیدی:  چاقی، ریزش موها، غذاهای چرب
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
کرونا با غذا منتقل می شود؟ شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
رژیم لاغری دخترانه دوشنبه 4 شهریور 1398 ساعت 13:37
سندروم پیکا چیست سه شنبه 24 دی 1398 ساعت 14:49

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com