اخبار مداخلات تغذیه ای در درمان کووید 19 شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
تاکنون وضعیت تغذیه‌ای میزبان، به عنوان یک عامل مؤثر در بروز بیماری‌های عفونی ویروسی مدنظر نبوده است. بنابراین، پیشنهاد می‌شود، قبل از شروع درمان‌های عمومی، وضعیت تغذیه‌ای بیماران آلوده به COVID‐19 بررسی شود.
نتایج حاصل از چند بررسی در چین  نشان می دهد که مداخلات تغذیه ای در درمان  بیماران مبتلا به کووید 19 می بایست  در پروتکل درمانی در نظر گرفته شود. بسیاری از کمبودهای تغذیه ای می تواند در بروز بیماری و شدت آن  تاثیر داشته باشد. ریز مغذی هایی مانند ویتامین A وB ، C، E ، D همچنین املاحی مانند آهن ، روی و سلنیوم در این بررسی به عنوان مواد مغذی مهم در   بیماری اعلام گردیده و بر این اساس پیشنهاد گنجاندن بررسی شرایط  وضعیت تغذیه ای بیماران در پروتکل درمانی این بیماری پیشنهاد شده است.
برای مطالعه مقاله کامل  اینجا را کلیک کنید

ع
المه حریری فر
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی
منبع:   تعداد بازدید : 1935 نوشته شده توسط: محمد رضا جم

کلمات کلیدی: 
چاپ خبر
آخرین اخبار
نکات مهم تغذیه ای برای عید سعید فطر پنجشنبه 23 اردیبهشت 1400 ساعت 12:46
بعد کرونا چطور بویایی خود را به دست آورید شنبه 11 اردیبهشت 1400 ساعت 14:14
چگونه لاغر شویم و لاغر بمانیم سه شنبه 7 اردیبهشت 1400 ساعت 16:35
امید برای ساخت داروی موثر کرونا جمعه 3 اردیبهشت 1400 ساعت 13:43
تقویم هفته سلامت 1400 اعلام شد چهار شنبه 1 اردیبهشت 1400 ساعت 21:26
پربازدید ترین ها
کرونا با غذا منتقل می شود؟ شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
رژیم لاغری دخترانه دوشنبه 4 شهریور 1398 ساعت 13:37
سندروم پیکا چیست سه شنبه 24 دی 1398 ساعت 14:49
مراقب فشار خون بالا باشید یکشنبه 30 تیر 1398 ساعت 5:13

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com