نتایج حاصل از چند بررسی در چین نشان می دهد که مداخلات تغذیه ای در درمان بیماران مبتلا به کووید 19 می بایست در پروتکل درمانی در نظر گرفته شود. بسیاری از کمبودهای تغذیه ای می تواند در بروز بیماری و شدت آن تاثیر داشته باشد. ریز مغذی هایی مانند ویتامین A وB ، C، E ، D همچنین املاحی مانند آهن ، روی و سلنیوم در این بررسی به عنوان مواد مغذی مهم در بیماری اعلام گردیده و بر این اساس پیشنهاد گنجاندن بررسی شرایط وضعیت تغذیه ای بیماران در پروتکل درمانی این بیماری پیشنهاد شده است.
برای مطالعه مقاله کامل اینجا را کلیک کنید
عالمه حریری فر
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی