• مقالات عمومی
    مقالات عمومی پورتال به سایت ایران
    جستجو بر اساس در گروه
    سلنیوم
    خلاصه :
    سلنیوم یک ماده معدنی مهم است. برای بسیاری از فرآیندها ضروری است، مانند: متابولیسم هورمون تیروئید، سنتز DNA، تولید مجدد محافظت در برابر عفونت. 
     
    تاریخ ثبت :
    1401/02/23
    مایکروویو و سلامت
    خلاصه :
    در میان شلوغی زندگی مدرن، بشر نیازمند ابزارها و وسایلی است که بتواند خود را با این شتاب روزافزون هماهنگ کند. تکنولوژی و صنعت به کمک بشر آمده تا ضمن تأمین رفاه برای بشر، به هماهنگ شدن سرعت او با شتاب زندگی مدرن، کمک کند. هرچند خود نیز بر این شتاب می‌افزاید! اجاق مایکروویو یکی از همان ابزارهایی است که روزانه مصرف کنندگان بسیاری را در مسیر سرعت و شتاب حفظ می‌کند. مادرانی که برای پخت غذا فرصت کمی دارند، کارمندانی که باید ساعات استراحت و غذا خوردن خود را کوتاه‌تر کنند تا بازدهی شغلی‌شان آسیب نبیند و غذاهای آماده و بسته بندی شده‌ای که باید به سرعت گرم شوند و ... .
    تاریخ ثبت :
    1401/02/18
    دانشنامه سیب زمینی ـ 3
    خلاصه :
    سیب زمینی یک سبزی غده‌ای و از گروه سبزیجات نشاسته‌ای است که زادگاه اولیه‌اش کوه‌های آند در بولیوی و پرو می‌باشد. این خوراکی خوشمزه که بیش از 1000 گونه متفاوت دارد، غنی از مواد مغذی است و می‌تواند انرژی، پتاسیم و ویتامین C مورد نیاز برای بهترین عملکرد را فراهم کند. سیب زمینی می‌تواند به عنوان یک غذای واقعی با فواید شگفت انگیز برای عملکرد بدن در نظر گرفته شود. بنابراین، چه یک سبک زندگی فعال داشته باشید یا یک ورزشکار حرفه‌ای باشید، می‌توانید از مزایای آن بهره‌مند شوید. 
    تاریخ ثبت :
    1401/02/12
    مروری بر آنتی‌اکسیدان‌ها
    خلاصه :
    همه ما نام آنتی‌اکسیدان‌ها را بارها و بارها شنیده‌ایم، ترکیبات ضدپیری یا از بین برنده سرطان و بسیاری از بیماری‌های دیگر. در این مقاله قصد داریم نگاهی دیگر به این ترکیبات بیندازیم و با تأثیرات واقعی آن‌ها بدون شعار و تبلیغات آشنا شویم.  
    تاریخ ثبت :
    1401/02/07
    دانشنامه سیب زمینی ـ 2
    خلاصه :
    سیب زمینی یک سبزی نشاسته‌ای غده‌ای است که در زیر زمین رشد می‌کند. سیب زمینی در رنگ‌ها، اندازه‌ها و اشکال مختلف پرورش می‌یابد و منبع پتاسیم، فیبر و ویتامین ث است. در این قسمت ایمنی و عوارض جانبی سیب زمینی را مرور می‌کنیم. 
    تاریخ ثبت :
    1401/02/03
    دانشنامه سیب زمینی ـ 1
    خلاصه :

    سیب زمینی یک سبزی نشاسته‌ای غده‌ای است که در زیر زمین رشد می‌کند. سیب زمینی در رنگ‌ها، اندازه‌ها و اشکال مختلف پرورش می‌یابد و منبع پتاسیم، فیبر و ویتامین ث است.

    تاریخ ثبت :
    1401/01/31
    بهار، فصلی برای خوراکی‌های محلی
    خلاصه :
     

    بهار، فصلی برای خوراکی‌های محلی

    بهار، فصل رشد بسیاری از رستنی‌ها در هر اقلیم و منطقه‌ای است. این نو شدن طبیعت و دوباره زنده شدن گیاهان، فرصت‌های بسیاری برای کشف دستور‌العمل‌های جدید غذایی، مزه‌های تازه و نو و سرگرمی‌های جدید در پختن و آماده کردن غذا و لذت بردن از آن‌ها به ارمغان می‌آورد! 
    تاریخ ثبت :
    1401/01/14
    بهترین زمان وعده‌های غذایی
    خلاصه :

    بهترین الگوی غذا خوردن

     

    وقتی صحبت از تغذیه سالم می‌شود، اولین چیزی که به ذهنمان خطور می‌کند، انتخاب مواد غذایی سالم و مناسب بدن است. از نظر ما تغذیه سالم یعنی داشتن تناسب، تعادل و تنوع مناسب در گروه‌های غذایی مختلف یعنی غلات، میوه‌ها و سبزیجات، منابع پروتئینی و حبوبات، لبنیات از منابع غذایی سالم، بهداشتی و ارگانیک است. اما چقدر به زمانی که غذا می‌خوریم، فکر می‌کنیم؟ 

    تاریخ ثبت :
    1400/12/23
    غذا بخوریم، مثل انسان‌های اولیه!
    خلاصه :

    بهترین الگوی غذا خوردن 


    دانشمندان می‌گویند؛ غذا خوردن در زمان مناسب، مزایای زیادی دارد؛ در حفظ وزن سالم و تأمین انرژی و حفظ انرژی برای انجام کارهای روزانه و حتی در مبارزه با بیماری به ما کمک می‌کند. اما این زمان مناسب چیست؟ 
    تاریخ ثبت :
    1400/12/18
    استخوان‌های قوی با آلو
    خلاصه :

    خیلی از افراد بزرگسال بالای 50 یا 60 سال را می‌شناسیم که طبق توصیه پزشک یا حتی بدون تجویز!، به مصرف انواع مکمل‌های کلسیم روی آورده‌اند تا از پوکی استخوان و شکستگی‌های استخوانی پیشگیری کنند.
    تاریخ ثبت :
    1400/12/08
    التهاب و رژیم‌های غذایی
    خلاصه :

    مواد غذایی ضد التهاب مفاصل 


    سیستم ایمنی بدن زمانی فعال می‌شود که بدن ورود یک ماده خارجی به بدن ـ مانند یک میکروب مهاجم، گرده گیاهان یا مواد شیمیایی ـ را شناسایی کند. این پدیده اغلب باعث ایجاد فرآیندی به نام التهاب می‌شود. وقتی انگشت خود را می‌برید، بدن برای توقف و التیام آسیب وارد شده، شروع به پاسخ می‌کند. این پاسخ همان التهاب حاد است که بدن تا بهبود وضعیت موجود، تلاش می‌کند. در حقیقت التهاب در این شرایط یک عامل محافظت کننده سلامت بدن در برابر هر ماده تهدید کننده برای زندگی است.  
    تاریخ ثبت :
    1400/11/30
    غذای سالم با روغن سالم
    خلاصه :

    بهترین روغن رژیمی 


    روغن‌ها یکی از اجزای مهم پخت و پز در بسیاری از غذاها محسوب می‌شوند. آن‌ها ضمن اینکه باعث خوشمزه‌تر و لذیذتر شدن غذا می‌شوند، نمی‌گذارند غذا در حین پخت و پز به ظروف نچسبد. اما این که در میان گزینه‌های مختلف روغن که امروزه در فروشگاه‌ها خودنمایی می‌کنند، کدام روغن سالم‌تر است یا برای پخت و پز هر غذا، کدام روغن مناسب‌تر است، شاید سوالی باشد که بسیاری از ما با آن روبرو هستیم. 
    تاریخ ثبت :
    1400/11/27
    بالاخره تخم مرغ، بخوریم یا نخوریم؟!
    خلاصه :

    در هفته چند بار تخم مرغ بخوریم

    شاید بدانید خوردن تخم مرغ تا مدت‌ها توسط بسیاری از محققان که درباره بیماری‌های قلبی و عروقی تحقیق می‌کردند، مورد انتقاد قرار می‌گرفت. بسیاری از پزشکان معتقد بودند، تخم مرغ کلسترول بالایی دارد و می‌تواند باعث بروز بیماری قلبی یا حتی شدیدتر شدن آن شود. اما اکنون ماجرای تخم مرغ اندکی تغییر کرده است! 
    تاریخ ثبت :
    1400/11/18
    روغن زیتون و آبلیمو، افسانه یا واقعیت
    خلاصه :

    شاید اگر سری به اینترنت بزنید و عبارت "ترکیب آب لیمو و روغن زیتون" را جستجو کنید، به مقالات و اطلاعات زیادی دسترسی پیدا می‌کنید که از خواص معجزه آسای ترکیب این دو ماده برای سلامتی و زیبایی، بسیار سخن گفته‌اند!
    تاریخ ثبت :
    1400/11/09
    ادویه هایی که در زمستان گرمتان می کند
    خلاصه :
    بعضی ادویه ها اثرات گرمابخشی در زمستان دارند که می توانید در زمستان برای گرم نگهداشتن بدن از آنها استفاده کنید.
    تاریخ ثبت :
    1400/10/28
    زندگی رنگارنگ موزها!
    خلاصه :

    بهترین موز برای خوردن 


    چرخه زندگی یک موز یک چرخه رنگارنگ و جالب است، با سبز تیره آغاز می‌شود، به زرد خوشمزه تبدیل می‌شود و اگر خورده نشود، به قهوه‌ای نه چندان دوست داشتنی، تغییر رنگ می‌دهد. 
    تاریخ ثبت :
    1400/10/07
    ظروف ایمن برای پخت و پز ـ 3
    خلاصه :
     

    سالم ترین ظروف برای پخت و پز 

    یکی از ابعاد مهم تهیه و آماده سازی غذای سالم، استفاده از ظروف پخت و پز سالم، بهداشتی و ایمن است که شاید کمتر از محتوای مواد مغذی یا بهداشتی بودن مواد غذایی به آن پرداخته شده باشد.
    تاریخ ثبت :
    1400/10/04
    گیاهانی با طعم ملاتونین
    خلاصه :

    بی‌خوابی یا بدخوابی، تجربه‌ای است که بسیاری از ما در طول زندگی مزه‌اش را چشیده‌ایم. شب‌ها دیر به خواب می‌رویم و گاهی بسیاری از راهکارها مثل شمردن گوسفند!، مطالعه کتاب یا حتی گاهی مراقبه و تنفس عمیق هم کمک نمی‌کند. 


    تاریخ ثبت :
    1400/09/27
    ظروف ایمن برای پخت و پز ـ 2
    خلاصه :

    سالم ترین ظروف برای پخت و پز 


    از گذشته‌های دور، انواع ظروف پخت و پز برای تهیه و طبخ غذا استفاده می‌شده است. با رشد صنعت و تکنولوژی، انواع ظروف پخت و پز جدید به بازار عرضه شده و بر تعداد گزینه‌های انتخابی ما را افزوده است.
    تاریخ ثبت :
    1400/09/22
    ظروف ایمن برای پخت و پز ـ 1
    خلاصه :

    سالم ترین ظروف برای پخت و پز


    ما با مطالعه و جستجو یا پرسش درباره غذاهای سالم‌تر و بهداشتی‌تر، تلاش می‌کنیم غذایی تهیه کنیم که از مواد غذایی سالم و بهداشتی و مفید برای بدن تشکیل شده باشد، مواد مغذی مورد نیاز بدن ما را تأمین کند، حداقل مواد شیمیایی را داشته باشد و ترجیحاً ارگانیک باشد. 
    تاریخ ثبت :
    1400/09/20

    صفحه قبلی  نمایش صفحه   از 39 صفحه بعدی

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com