نتایج پژوهش اخیر که در انجمن سالانه کالج آلرژی، آسم و ایمنولوژی آمریکا برگزار شد حاکی از آن است که گنجاندن تخممرغ در رژیم غذایی کودکان طی حدود یک سالگی آنها زمینه بروز آلرژی به این خوراکی را در آینده کاهش میدهد.
محققان با بررسی اطلاعات تغذیه 2237 مورد از نوزادی تا شش سالگی دریافتند کودکانی که از حدود 12 ماهگی تخممرغ مصرف نکردهاند بیشتر در معرض علائم آلرژی به این خوراکی در سنین مدرسه شدهاند و 11% دچار این مشکل بودند در حالیکه ابتلا به آلرژی تخممرغ در سن یک سال بسیار کم و0/6% بود.
گنجاندن انواع خوراکیها در رژیم غذایی کودکان البته متناسب با سن توصیهشده توسط متخصصان اطفال یکی از مهمترین اقدامات در زمینه کاهش بروز آلرژیهای غذایی است. معمولا توصیه میشود از حدود یک سالگی تخممرغ در تغذیه کودک باشد و ابتدا با زرده شروع شود.
مترجم:مریم سادات کاظمی