انگور میوه مغذی و سرشار از فیبرها، ویتامینها و املاح است که نتایج مطالعات نشان میدهد مصرف منظم این میوه به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن، بعضی از سرطانها و ناراحتیهای قلبیعروقی کمک میکند.
البته پژوهش اخیر محققان دانشگاه کالیفرنیا تاثیر دیگری از این میوه را نشان میدهد و حاکی از آن است که برای فلور رودهای و متابولیسم کلسترول مفید است.
برای دستیابی به این نتیجه، محققان از تعدادی داوطلب خواستند تا روزانه 1/5 فنجان انگور بهمدت 4 هفته بخورند. پلی فنولهای موجود در انگور به کاهش کلسترول خون کمک میکند و پس از دوره مطالعه سطح کلسترول کلی خون6/1% و کلسترول بد خون 5/9% کاهش یافت. محققان همچنین متوجه شدند که اسیدهای صفراوی که توسط کبد برای سنتز کلسترول تولید میشود، 40/9% کمتر بود.
مترجم: مریم سادات کاظمی