گروه نان و غلات

انواع نان، برنج، ماکارونی، گندم و جو در این گروه قرار می گیرد.
مواد مغذی مهم این گروه  پروتیین، انرژی، بعضی از انواع ویتامین های گروه ب، آهن هستند

انواع نان، برنج، ماکارونی، گندم و جو در این گروه قرار می گیرد.
مواد مغذی مهم این گروه  پروتیین، انرژی، بعضی از انواع ویتامین های گروه ب، آهن هستند

انواع نان، برنج، ماکارونی، گندم و جو در این گروه قرار می گیرد.

مواد مغذی مهم این گروه

پروتیین، انرژی، بعضی از انواع ویتامین های گروه ب، آهن

واحد اندازه گیری

هر واحد از این گروه برابر است با یک برش 30 گرمی از انواع نان (به اندازه یک کف دست، درباره نان لواش چهار کف دست معادل 30 گرم است)، یک کفگیر پلو یا ماکارونی

مقدار مصرف:

برای افراد بزرگسال سالم مصرف روزانه حداقل 6 تا 11 واحد توصیه می شود که به جثه و فعالیت های بدنی هر فرد این میزان باید تنظیم شود. این گروه برای تامین انرژی، رشد و سلامت دستگاه عصبی لازم است.

 

نکات مهم در استفاده از این گروه:

بهتر است برنج به صورت کته مصرف شود.در بعضی کشور ها برنج سبوس نگرفته یا برنج قهوه ای را توصیه میکنند که فیبر و ویتامین های بیشتری دارد. 

نان های حاوی سبوس (به طور مثال  نان جو و سنگک) برای سلامت مفیدترند.

اگر این گروه همراه با حبوبات مصرف شوند پروتیین کاملی را به بدن می رسانند مثل عدس پلو، لوبیا پخته و نان، باقلاپلو و غیره.

 

نام نویسنده
کلمه های کلیدی
تاریخ ثبت1395/12/26




نام و نام خانوادگی:  
پست الکترونیک:  
متن پیام:  
 بازسازی
کد امنیتی :  

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com