اخبار لذت شکلات تلخ و قهوه یک تمایل ژنتیکی است یکشنبه 5 دی 1400 ساعت 11:35
نتایج مطالعه اخیر نشان می‌دهد لذت از طعم قهوه و علاقه شدید به شکلات تلخ صرفا به علائق غذایی مربوط نمی‌شود و ژنتیک در این زمینه نقش دارد.
شکلات یکی از خوراکی‌های محبوب است که بعضی افراد تمایل بیشتری به شکلات تلخ دارند. برخلاف تصور این انتخاب صرفا به علائق غذایی یا عادات روزمره مربوط نمی‌شود و ژنتیک در این زمینه نقش دارند. جالب اینکه چنین افرادی معمولا از طعم قهوه به‌خصوص قهوه تلخ نیز لذت می‌برند.
برای دستیابی به این نتایج، محققان دانشگاه پزشکی نورث‌وسترن شیکاگو، اطلاعات مربوط به ژنتیک در آمریکا و بریتانیا را بررسی کردند. محققان دریافتند افرادی که تمایل به مصرف قهوه تلخ دارند دارای زمینه ژنتیکی هستند که متابولیسم کافئین را تسریع می‌کند. این زمینه ژنتیک در طرفداران شکلات تلخ نیز وجوددارد. کافئین در بدن این افراد سریع‌تر متابولیزه می‌شود و به‌همین دلیل اثرات محرک آن سریع‌تر برطرف می‌شود که در نتیجه تمایل به مصرف بالاتر را در پی دارد. تلخی کافئین برای این افراد با یک اثر روانی مرتبط است و بنابراین زمانی که به کافئین فکر می‌کنند، طعم شکلات تلخ و قهوه برای آنها تداعی شده و نسبت به هر دو خوراکی تمایل پیدا می‌‌کنند.
مترجم‌: مریم سادات کاظمی
منبع: نشریه نیچر  تعداد بازدید : 705 نوشته شده توسط: مریم سادات کاظمی

کلمات کلیدی:  شکلات، قهوه، کافئین، ژنتیک
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
کرونا با غذا منتقل می شود؟ شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
رژیم لاغری دخترانه دوشنبه 4 شهریور 1398 ساعت 13:37
سندروم پیکا چیست سه شنبه 24 دی 1398 ساعت 14:49
چگونه لاغر شویم و لاغر بمانیم یکشنبه 9 خرداد 1400 ساعت 15:18

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com