دکترزهرا عبداللهی، در رابطه با مصرف میوه های بهاری با وجود کرونا گفت: مصرف میوه و سبزی به خاطر دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی میتواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در برابر بیماریهای زیادی از جمله کرونا مقاوم کند.
در واقع مصرف سبزیجات به دلیل املاح معدنی و ویتامینهای مختلف میتوانند بروز بیماریهای مثل بیماریهای قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان را در افراد کاهش دهند.
وی با اظهار اینکه مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است افزود با مصرف میوه ها از چاقی جلوگیری شده و افراد کمتری به دلیل چاقی به کرونا مبتلا می شوند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: در میان میوهها، سیب و مرکبات از پرخاصیتترین میوهها هستند.
دکتر عبدالهی اضافه کرد از مصرف بیش از حد موز به دلیل داشتن کالری زیاد و توت فرنگی که به دلیل بافت میوه نمیتوان آن را به خوبی ضد عفونی کرد، خودداری کنید.