اخبار خوراکی‌های فرآوری‌شده زمینه‌ساز عود اختلالات عروقی می‌شوند پنجشنبه 18 آذر 1400 ساعت 13:57
خوراکی‌های فرآوری‌شده زمینه عود حمله‌های قلبی و سکته‌های مغزی را در افرادی که سابقه این مشکلات را دارند، افزایش می‌دهد.
گرچه مصرف خوراکی‌های فرآوری‌شده امروزه بسیار زیاد است اما متخصصان توصیه می‌کنند مصرف این محصولات به‌حداقل برسد زیرا مصرف مداوم زمینه‌ساز مشکلات مختلف سلامتی خواهدبود.
مطالعات اخیر نشان می‌دهد که خوراکی‌های فرآوری‌شده زمینه عود سکته مغزی و حمله قلبی را در افرادی که سابقه ابتلا به اختلالات عروقی داشته‌اند، افزایش می‌دهد. این نتیجه پس از بررسی 1171 نفر طی ده سال به‌دست آمد. هرکدام از شرکت‌کنندگان در ابتدای مطالعه زمینه اختلالات عروقی داشتند. محققان متوجه شدند که بین عود مجدد این بیماری با مصرف خوراکی‌های فرآوری‌شده همچنین نوشابه‌های گازدار و شیرین و دیگر غذاهای آماده مانند بیسکوییت‌ها، غلات صبحانه و ماست میوه ارتباط وجود دارد.
نتایج نشان داد که خطر بیش از 60% عود سکته مغزی یا حمله قلبی در افرادی که این خوراکی‌ها را به‌طور مداوم مصرف کردند، دیده شد. فوت زودهنگام نیز در این افراد حدود 40% افزایش یافت.
گرچه این محصولات جزء گروه‌های غذایی مختلف قرار دارند اما از نظر ارزش غذایی غنی نیستند و معمولا فاقد ویتامین‌ها و ریزمغذی‌های ضروری محسوب می‌شوند. چربی، شکر و نمک زیاد دیگر عامل مهم ناسالم بودن این محصولات است.
مترجم: مریم سادات کاظمی
منبع: European Heart Journal  تعداد بازدید : 361 نوشته شده توسط: ادمین بهسایت

کلمات کلیدی:  خوراکی‌های فرآوری‌شده، سکته مغزی، حمله قلبی
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
کرونا با غذا منتقل می شود؟ شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
رژیم لاغری دخترانه دوشنبه 4 شهریور 1398 ساعت 13:37
سندروم پیکا چیست سه شنبه 24 دی 1398 ساعت 14:49
چگونه لاغر شویم و لاغر بمانیم یکشنبه 9 خرداد 1400 ساعت 15:18

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com