اخبار در زمان ابتلا به آنفولانزا چه مواد غذایی مصرف کنیم؟ سه شنبه 24 دی 1398 ساعت 15:6
مؤثرترین راه پیشگیری از این بیماری واکسیناسیون است. واکسن های ایمن و موثر در دسترس هستند و بیش از 60 سال است که مورد استفاده قرار می گیرند
هر سال با شروع فصل سرما آنفولانزا در نقاط مختلف دنیا شیوع پیدا می کند . آنفلوانزای فصلی با شروع ناگهانی تب ، سرفه (معمولاً خشک) ، سردرد ، درد عضلانی و مفاصل ، ضعف شدید (احساس ناخوشایند) ، گلو درد و آبریزش بینی مشخص می شود. سرفه شدید است و می تواند 2 یا بیشتر از 2 هفته طول بکشد. در  بیشتر افراد تب و علائم دیگر  طی یک هفته بهبود می یابند بدون اینکه نیاز به مراقبت پزشکی داشته باشند. اما آنفلوانزا می تواند باعث بیماری شدید یا مرگ بخصوص در افراد در معرض خطر شود.
مؤثرترین راه پیشگیری از این  بیماری واکسیناسیون است. واکسن های ایمن و موثر در دسترس هستند و بیش از 60 سال است که مورد استفاده قرار می گیرند. مصونیت واکسیناسیون به مرور زمان از بین می رود ، بنابراین واکسیناسیون سالانه برای محافظت در برابر آنفولانزا توصیه می شود.
حال اگرمبتلا به این بیماری شدید حتما موارد زیر را رعایت کنید:
در خانه بمانید و استراحت کنید.
از دست دادن و روبوسی و تماس با دیگران  خودداری کنید.
مرتب  دست های خود را با آب و صابون بشویید .
در زمان ابتلا به آنفولانزا از میوه  و سبزیجات که منبع غنی ویتامین C  مانند انواع مرکبات ، سبزیجات رنگ زرد و نارنجی همچون کدو حلوایی ، هویج ، شلغم ، لبو و انواع کلم مثل کلم بروکلی  مصرف کنید.
مایعات گرم همچون چای به خصوص چای سبز به خاطر آنتی اکسیدانی های موجود  و دم کرده پونه و آویشن مصرف کنید.
حتما در این دوران از سوپ مرغ به همراه سبزیجات فراوان استفاده کنید.
منبع:  دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت  تعداد بازدید : 7225 نوشته شده توسط: ادمین بهسایت

کلمات کلیدی: 
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com