اخبار مصرف قارچ از تحلیل شناختی مغز پیشگیری می‌کند دوشنبه 13 تیر 1401 ساعت 9:35
محققان دانشگاه ملی سنگاپور دریافتند که مصرف منظم قارچ نقش پیشگیرانه در برابر تحلیل شناختی مغز مرتبط با افزایش سن دارد.
پژوهش‌های مختلفی در مورد بیماری های استحاله‌ای مغز صورت گرفته و محققان به نقش تغذیه در این زمینه پرداخته‌اند. براساس یکی از این مطالعات، محققان دریافتند احتمال تحلیل شناختی خفیف در سالمندانی که حدود 300 گرم قارچ پخته در هفته می‌خورند، دو برابر بیشتر است. تحلیل شناختی خفیف مقدمه علائم جدی این بیماری و نشانه زودهنگام آلزایمر است.
محققان برای دستیابی به این نتایج، وضعیت بیش از 600 سالمند بالاتر از 60 سال را طی شش سال ارزیابی کردند و آزمایش‌های مختلف عصبی انجام دادند. آنها اعلام کردند که این تاثیرات مرتبط با ترکیب خاصی در انواع گونه‌های قارچ است.
اِرگوتیونین نوعی ترکیب در بسیاری از انواع قارچ است که خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهاب آن شناخته شده‌است. این ماده به‌طور مشخص بر عملکرد شناختی مغز تاثیر دارد. محققان بر این باورند که ترکیبات دیگری در قارچ نیز نقش مثبتی در تقویت قدرت شناختی مغز دارند زیرا در سنتز فاکتورهای رشد عصبی مؤثر هستند. ترکیبات بیواکتیو موجود در قارچ نیز با جلوگیری از تولید بعضی مولکول ها مانند بتاآمیلوئیدها و... از استحاله عصبی مغز پیشگیری می‌کنند.
مترجم: مریم سادات کاظمی

منبع: Journal of Alzheimer's Disease   تعداد بازدید : 266 نوشته شده توسط: مریم سادات کاظمی

کلمات کلیدی:  قارچ، آلزایمر، تحلیل شناختی، سالمندان
چاپ خبر
آخرین اخبار
پربازدید ترین ها
کرونا با غذا منتقل می شود؟ شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
رژیم لاغری دخترانه دوشنبه 4 شهریور 1398 ساعت 13:37
سندروم پیکا چیست سه شنبه 24 دی 1398 ساعت 14:49
چگونه لاغر شویم و لاغر بمانیم یکشنبه 9 خرداد 1400 ساعت 15:18

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com