به خوبی درک شده است که تغذیه نامناسب چگونه می تواند ما را بیشتر مستعد بیماری کند ، بنابراین خوردن رژیم غذایی سالم و متعادل باید به عنوان راهی برای مراقبت از سلامت ما مورد حمایت قرار گیرد.
یکی از روندهایی که ما در طول پاندمی مشاهده کرده ایم این است که افرادی که دارای عدم تعادل انسولین ، افزایش التهاب یا بیماریهای زمینه ای هستند ، در معرض خطر بیشتری برای علائم شدیدتر کووید هستند. گاهی اوقات ، این عدم تعادل ها می توانند پنهان شوند. ما چیزی در مورد آنها نمی دانیم تا زمانی که مشکلی پیش نیاید.
به عنوان یک جامعه ، ما بیش از حد آشغال می خوریم - بیش از حد شکر ، غذاهای تصفیه شده و فرآوری شده. حتی قبل از همه گیری ، این یک مشکل بزرگ بود و به اپیدمی چاقی ، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی کمک می کرد.
سندروم متابولیک ، همانطور که شناخته شده است ، ناشی از شیوه زندگی ما است و رژیم غذایی نامناسب اصلی ترین عامل مخل سلامت است.
یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده سندرم متابولیک مقاومت به انسولین است. ;زمانی که بدن ما نمی تواند تقاضای دائمی انسولین را کنترل کند ، بنابراین با عدم تعادل قند خون ، سطح انسولین بالا و التهاب مزمن مواجه می شویم.
مهمترین عامل در ایجاد مقاومت به انسولین ، خوردن بیش از حد کربوهیدرات است. یعنی قند زیاد ، کربوهیدراتهای تصفیه شده زیاد و غذاهای نشاسته ای زیاد.
اگر بتوانیم چند تغییر کوچک در غذا خوردن خود ایجاد کنیم ، به احتمال زیاد احساس بسیار بهتری خواهیم داشت. وقتی سطح انسولین و قند خون ما در حالت تعادل نباشد ، در نهایت دچار بی حالی ، بی انگیزگی ، "گرسنگی" می شویم - اما وقتی تعادل بهتری برقرار می کنیم ، بعد از غذا خوردن احساس سیری می کنیم .درخود انرزی بیشتری حس می کنیم متعادل می شویم و ترکیب بدنی بهتری خواهیم داشت
اگر بتوانید فقط یک یا دو مورد کوچک را در رژیم غذایی خود تغییر دهید و احساس بسیار بهتری داشته باشید چه؟ در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد که به شما کمک می کند تعادل بهتری برای سطح قند خون و سطح انسولین ایجاد کنید. سعی کنید همه چیز را یک هفته تغییر دهید و ببینید چه احساسی دارید.
در بازه ی زمانی 10 ساعته غذا بخورید
ریزه خواری مداوم یا خوردن کم مرتب پانکراس را مجبور می کند تا ترشح انسولین را برای حفظ سطح قند خون ؛ ثابت نگهدارد.به بدن خود استراحت دهید و سعی کنید در یک بازه ی زمانی10 ساعته غذا بخورید. اگر صبحانه ساعت 8 صبح است ، پس از 6 بعد از ظهر چیزی نخورید ، یا کمی دیرتر صبحانه را میل کنید و بین 10 صبح تا 7 بعد از ظهر غذا بخورید.
خوردن اسنک ها را کاهش دهید
سه وعده غذایی مناسب در روز بخورید و آنقدر غذا بخورید که بتواند چهار ساعت یا بیشتر به شما احساس سیری بدهد. پروتئین (گوشت ، ماهی ، حبوبات ، تخم مرغ) ، فیبر و چربی (آجیل ، دانه ها ، آووکادو ، روغن زیتون ، لبنیات پرچرب) به شما کمک می کنند تا مدت بیشتری احساس سیری کنید ، بنابراین بشقاب خود را با سالاد یا سبزیجات پر کنید ، یک کف دست از منابع پروتئینی به آن اضافه کنید و مقداری روغن زیتون با کیفیت روی آن بریزید.
مصرف قندهای ساده و شیرینی ها را محدود کنید
هر وقت دلتان یک ماده غذایی شیرین می خواهد دنبال انتخاب های سالمتر بگردید. شکلات تلخ (70 درصد کاکائو) به جای شکلات شیری ، یک مشت آجیل به جای بیسکویت یا میوه تازه به جای آب میوه. همه این جایگزینی ها به کاهش بار قند و متعادل سازی سطح انسولین کمک می کند.
کاهش کربوهیدراتهای نشاسته ای
سعی کنید در روز یک وعده غذایی بدون کربوهیدرات (سیب زمینی ، نان ، برنج ، کوسکوس ، کراکر ، غلات ، بیسکویت ، شکر و غیره) مصرف کنید.
زیبا کاوه ئی