بنا به پیشنهاد سازمان ملل و فائو سال ۲۰۲۱ میلادی به عنوان سال میوه و سبزیجات نامگذاری شد. این نامگذاری بیش از هر چیز به منظور حمایت از شهروندان جهت امنیت غذایی و کمک به استفاده از تنوع محصولات کشاورزی است.
اهدافی که در این سال دنبال می شود عبارتند از:
- افزایش آگاهی نسبت به اهمیت و ضرورت استفاده منظم از سبزیجات و میوه ها
- ترویج الگوهای غذایی سالم با استفاده از تنوع سبزیجات و میوه ها
- کمک به کم کردن دور ریزهای موادغذایی
اما یکی از استراتژی های مهم این سال در سطح کلان پیشگیری از به هدر رفتن محصولات کشاورزی است . از طریق :
- کمک به بهبود سیستم های کشاورزی برای کم کردن ضایعات و به هدر نرفتن محصولات مواد غذایی
- توجه به سیستم های توزیع ، انبارداری و حمل و نقل محصولات کشاورزی
- حمایت از کشاورزی خانگی و حمایت از محصولات محلی
ترویج و تشویق به مصرف سبزی ها و حفظ محصولات کشاورزی علاوه بر تامین امنیت غذایی در بخش های محرومتر جامعه با سلامت افراد نیز ارتباط تنگاتنگی دارد.