اخبار مداخلات تغذیه ای در درمان کووید 19 شنبه 22 آذر 1399 ساعت 0:53
تاکنون وضعیت تغذیه‌ای میزبان، به عنوان یک عامل مؤثر در بروز بیماری‌های عفونی ویروسی مدنظر نبوده است. بنابراین، پیشنهاد می‌شود، قبل از شروع درمان‌های عمومی، وضعیت تغذیه‌ای بیماران آلوده به COVID‐19 بررسی شود.
نتایج حاصل از چند بررسی در چین  نشان می دهد که مداخلات تغذیه ای در درمان  بیماران مبتلا به کووید 19 می بایست  در پروتکل درمانی در نظر گرفته شود. بسیاری از کمبودهای تغذیه ای می تواند در بروز بیماری و شدت آن  تاثیر داشته باشد. ریز مغذی هایی مانند ویتامین A وB ، C، E ، D همچنین املاحی مانند آهن ، روی و سلنیوم در این بررسی به عنوان مواد مغذی مهم در   بیماری اعلام گردیده و بر این اساس پیشنهاد گنجاندن بررسی شرایط  وضعیت تغذیه ای بیماران در پروتکل درمانی این بیماری پیشنهاد شده است.
برای مطالعه مقاله کامل  اینجا را کلیک کنید

ع
المه حریری فر
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی
منبع:   تعداد بازدید : 1804 نوشته شده توسط: محمد رضا جم

کلمات کلیدی: 
چاپ خبر
آخرین اخبار
نفس عمیق بکشید تا چاق نشوید پنجشنبه 14 اسفند 1399 ساعت 14:0
سلام من کبد شما هستم دوشنبه 4 اسفند 1399 ساعت 2:32
فست‌فود همدانی ثبت ملی شد چهار شنبه 29 بهمن 1399 ساعت 13:7
تغذیه مناسب برای فوتبال یکشنبه 26 بهمن 1399 ساعت 14:13
خونریزی لثه و کمبود ویتامین c پنجشنبه 23 بهمن 1399 ساعت 13:32
رژیم غذایی با کالری منفی ؟! سه شنبه 21 بهمن 1399 ساعت 23:29
چربی سوزی شکم دوشنبه 20 بهمن 1399 ساعت 13:30
خطر کم خونی در یائسگی یکشنبه 19 بهمن 1399 ساعت 16:38
پربازدید ترین ها

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com