اخبار مداخلات تغذیه ای در درمان کووید 19 پنجشنبه 14 فروردین 1399 ساعت 14:59
تاکنون وضعیت تغذیه‌ای میزبان، به عنوان یک عامل مؤثر در بروز بیماری‌های عفونی ویروسی مدنظر نبوده است. بنابراین، پیشنهاد می‌شود، قبل از شروع درمان‌های عمومی، وضعیت تغذیه‌ای بیماران آلوده به COVID‐19 بررسی شود.
نتایج حاصل از چند بررسی در چین  نشان می دهد که مداخلات تغذیه ای در درمان  بیماران مبتلا به کووید 19 می بایست  در پروتکل درمانی در نظر گرفته شود. بسیاری از کمبودهای تغذیه ای می تواند در بروز بیماری و شدت آن  تاثیر داشته باشد. ریز مغذی هایی مانند ویتامین A وB ، C، E ، D همچنین املاحی مانند آهن ، روی و سلنیوم در این بررسی به عنوان مواد مغذی مهم در   بیماری اعلام گردیده و بر این اساس پیشنهاد گنجاندن بررسی شرایط  وضعیت تغذیه ای بیماران در پروتکل درمانی این بیماری پیشنهاد شده است.
برای مطالعه مقاله کامل  اینجا را کلیک کنید

ع
المه حریری فر
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی
منبع:   تعداد بازدید : 1275 نوشته شده توسط: ادمین بهسایت

کلمات کلیدی: 
چاپ خبر
آخرین اخبار
سلامت مو و رژیم های غذایی پنجشنبه 15 خرداد 1399 ساعت 12:34
ویتامین دی و بیماری کووید 19 پنجشنبه 1 خرداد 1399 ساعت 13:30
مبتلایان کرونا روزه نگیرند دوشنبه 8 اردیبهشت 1399 ساعت 13:26
نقش پروبیوتیکها در کرونا جمعه 29 فروردین 1399 ساعت 15:7
پربازدید ترین ها

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com