غذای سالم با روغن سالم خلاصه :
بهترین روغن رژیمی
روغنها یکی از اجزای مهم پخت و پز در بسیاری از غذاها محسوب میشوند. آنها ضمن اینکه باعث خوشمزهتر و لذیذتر شدن غذا میشوند، نمیگذارند غذا در حین پخت و پز به ظروف نچسبد. اما این که در میان گزینههای مختلف روغن که امروزه در فروشگاهها خودنمایی میکنند، کدام روغن سالمتر است یا برای پخت و پز هر غذا، کدام روغن مناسبتر است، شاید سوالی باشد که بسیاری از ما با آن روبرو هستیم.
|
بالاخره تخم مرغ، بخوریم یا نخوریم؟!خلاصه :
در هفته چند بار تخم مرغ بخوریم
شاید بدانید خوردن تخم مرغ تا مدتها توسط بسیاری از محققان که درباره بیماریهای قلبی و عروقی تحقیق میکردند، مورد انتقاد قرار میگرفت. بسیاری از پزشکان معتقد بودند، تخم مرغ کلسترول بالایی دارد و میتواند باعث بروز بیماری قلبی یا حتی شدیدتر شدن آن شود. اما اکنون ماجرای تخم مرغ اندکی تغییر کرده است!
|
روغن زیتون و آبلیمو، افسانه یا واقعیت خلاصه :
شاید اگر سری به اینترنت بزنید و عبارت "ترکیب آب لیمو و روغن زیتون" را جستجو کنید، به مقالات و اطلاعات زیادی دسترسی پیدا میکنید که از خواص معجزه آسای ترکیب این دو ماده برای سلامتی و زیبایی، بسیار سخن گفتهاند!
|
ادویه هایی که در زمستان گرمتان می کندخلاصه : بعضی ادویه ها اثرات گرمابخشی در زمستان دارند که می توانید در زمستان برای گرم نگهداشتن بدن از آنها استفاده کنید. |
زندگی رنگارنگ موزها!خلاصه :
بهترین موز برای خوردن
چرخه زندگی یک موز یک چرخه رنگارنگ و جالب است، با سبز تیره آغاز میشود، به زرد خوشمزه تبدیل میشود و اگر خورده نشود، به قهوهای نه چندان دوست داشتنی، تغییر رنگ میدهد.
|
ظروف ایمن برای پخت و پز ـ 3خلاصه :
سالم ترین ظروف برای پخت و پز
یکی از ابعاد مهم تهیه و آماده سازی غذای سالم، استفاده از ظروف پخت و پز سالم، بهداشتی و ایمن است که شاید کمتر از محتوای مواد مغذی یا بهداشتی بودن مواد غذایی به آن پرداخته شده باشد.
|
گیاهانی با طعم ملاتونینخلاصه :
بیخوابی یا بدخوابی، تجربهای است که بسیاری از ما در طول زندگی مزهاش را چشیدهایم. شبها دیر به خواب میرویم و گاهی بسیاری از راهکارها مثل شمردن گوسفند!، مطالعه کتاب یا حتی گاهی مراقبه و تنفس عمیق هم کمک نمیکند.
|
ظروف ایمن برای پخت و پز ـ 2خلاصه :
سالم ترین ظروف برای پخت و پز
از گذشتههای دور، انواع ظروف پخت و پز برای تهیه و طبخ غذا استفاده میشده است. با رشد صنعت و تکنولوژی، انواع ظروف پخت و پز جدید به بازار عرضه شده و بر تعداد گزینههای انتخابی ما را افزوده است.
|
ظروف ایمن برای پخت و پز ـ 1خلاصه :
سالم ترین ظروف برای پخت و پز
ما با مطالعه و جستجو یا پرسش درباره غذاهای سالمتر و بهداشتیتر، تلاش میکنیم غذایی تهیه کنیم که از مواد غذایی سالم و بهداشتی و مفید برای بدن تشکیل شده باشد، مواد مغذی مورد نیاز بدن ما را تأمین کند، حداقل مواد شیمیایی را داشته باشد و ترجیحاً ارگانیک باشد.
|
واقعیاتی درباره ظروف تفلونیخلاصه :
بسیاری از مردم در سراسر دنیا، از قابلمهها و تابههای نچسب برای پخت و پز روزانه خود استفاده میکنند. روکش نچسب برای تهیه کوکو و کتلت، درست کردن نیمرو و برگرداندن پنکیک، مناسب است.
|
گیاهخواران و کمبود ید!خلاصه :
بسیاری از گیاهخواران نسبت به دریافت ویتامن یb12 کافی و اهمیت آن در رژیم های گیاهخواری آگاه هستند. اگر شما یک وگان یا گیاهخوار هستید، میدانید که برای تأمین ویتامین B12 خود باید از مکمل یا غذاهای غنی شده با ویتامین B12 استفاده کنید. اما ممکن است هنوز تصوری درباره کمبود ید در رژیمهای گیاهخواری نداشته باشید.
|
ساندویج پنیر کبابی، یک لقمه دلچسب خلاصه :
ساندویچ پنیر کبابی، یک شام یا میان وعده آسان و سریع که برای روزهای سرد بسیار مناسب و دلچسب و لذیذ است. مواد اولیه اندک، تهیه آسان و 15 دقیقهای، طعم ترد و خامهای و مزه پنیری آن باعث شده طرفداران زیادی پیدا کند.
|
گلوتن مفید است یا مضر ؟! (3)خلاصه :
بدیهی است رعایت رژیم غذایی دقیق بدون گلوتن برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک یک ضرورت مادامالعمر است. پیروی از رژیم غذایی و اجتناب از آلودگی متقابل، منجر به علائم و عوارض کمتری از بیماری میشود. البته برای برخی از افراد با حساسیت به گلوتن غیرسلیاک، این وضعیت ممکن است مادامالعمر نباشد.
|
گلوتن مفید است یا مضر ؟! (2)خلاصه :
با افزایش آگاهی درباره عدم تحمل گلوتن و عوارض ناشی از آن، رژیم غذایی بدون گلوتن، رواج فزایندهای پیدا کرده است. رژیم بدون گلوتن یک برنامه غذایی است که غذاهای حاوی گلوتن مانند گندم را حذف میکند.
|
گلوتن مفید است یا مضر ؟! (1)خلاصه :
"گلوتن" در زبان لاتین به معنای "چسباندن" است. گلوتن پروتئین گندم است و مادهای است که به محصولات گندم ـ که هزاران سال است قوت اصلی بسیاری از مردم دنیاست ـ بافت چسبنده و جویدنی میبخشد! گلوتن همان ماده معجزه کنندهای است که به نان اجازه میدهد در فر بالا بیاید و ماکارونی نرم و انعطاف پذیر شود. در واقع بدون گلوتن، خمیر به راحتی پاره میشود.
|
غذاهای گیاهی و کووید ـ 19خلاصه :
در طی اپیدمی همهگیری بیماری کووید-۱۹، توصیههای زیادی درباره رژیم غذایی موثر که پیشگیری کننده یا کاهش دهنده بیماری کووید – 19 باشد، شنیدهایم. اما آیا غذای خاصی وجود دارد که بتواند از بیماری کووید-۱۹ پیشگیری کند، یا علائم آن را کاهش دهد؟
|
سیب و سلامتخلاصه :
خواص سیب
سیب میوهای محبوب و جزء سه میوه اصلی تولید شده در کل دنیا، است. ذخیره و حمل آن آسان است و معمولا در کل سال در دسترس همگان قرار دارد. در این مقاله بررسی میکنیم که این میوه محبوب، چگونه برای سلامتی مفید است.
|
غذاهای سالم و پایدار ـ گیاهان ناپایدارخلاصه :
به باور بسیاری از دانشمندان تغذیه و محیط زیست، تغییر الگوهای غذایی رایج کنونی به الگوی غذای سالم و پایدار یکی از راهکارهای اساسی است که ضمن حفظ امنیت غذایی و تغذیه سالم برای بشر، به کاهش روند تخریب زمین و تأثیرات مخرب زیست محیطی آن کمک میکند.
|
درمان کلسترول بالا بدون داروخلاصه :
با ایجاد تغییراتی ساده در برنامه غذایی خود میتوانید کلسترول LDL یا کلسترول بد خون را کاهش دهید. این مقاله به شما نشان میدهد که چگونه میتوان کلسترول خون خود را بدون دارو کاهش داد.
|
آیا آلزایمر قابل پیشگیری است؟!خلاصه :
چگونه از آلزایمر پیشگیری کنیم؟
یکی از ترسها و ناامیدیهای پیر شدن برای بسیاری از ما، مبارزه روزافزون برای به خاطر سپردن افراد و خاطراتی است که یک زمانی بسیار ساده و راحت در خاطر داشتیم و گمان میکنیم در این دوران دیگر توانایی داشتن آن را نداریم! این موضوع شاید بسیار نگران کننده به نظر میرسد. اما دانشمندان برای رفع این نگرانی، تلاشهای بسیار کردهاند و به این نتیجه رسیدهاند که شاید زوال عقل یا بروز اختلالات شناختی اجتناب ناپذیر نباشد! دانشمندان راهکارهایی یافتهاند تا بدانیم چگونه از آلزایمر پیشگیری کنیم!
|