• مقالات ویژه
    سرمقاله به سایت ایران
    جستجو بر اساس
    پروبیوتیکها میکروبهای سلامتی
    خلاصه مطلب :
    تاریخچه کشف، تولید و استفاده از فراورده های تخمیری حاصل از شیر، به ده هزار سال قبل از میلاد مسیح در خاورمیانه شامل بالکان و در اقوام آریایی مستقر در سرزمینهای ایران و ترکیه امروزی باز می­گردد. اولین بار توسط دانشمند بیولوژیست روسی، "ایلیا ایلیچ مچینکف" برنده جایزه نوبل در سال 1900 میلادی ابداع شد. 
    تاریخ :
    1397/08/25
    میکربهایی برای زندگی؛ پروبیوتیک ها
    خلاصه مطلب :
    براساس تعريف سازمان جهانى غذا و كشاورزى (FAO) و سازمان بهداشت جهانى وسازمان بهداشت جهانى (WHO) در سال 2001، پروبيوتيك­ها ميكروارگانيسم­هاى زنده­اى هستند كه تجويز مقادير كافى آن موجب بروز اثرات مفيد برسلامت ميزبان خواهد بود. براساس اين تعريف سه عامل زنده بودن ميكروارگانيسم، تجويز به مقداركافى و ايجاد حداقل يك اثر مفيد سه شرط لازم براى انتخاب ميكروب پروبيوتيك است 
    تاریخ :
    1397/08/18
    روز جهانی غذا جهان بدون گرسنگی تا سال 2030
    خلاصه مطلب :
    جهان برای رسیدن به حذف گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ به چالش کشیده شده‌است و هر کس نقشی در بازی دارد.ببینید چطور می‌توانید به آن‌ها ملحق شوید.
     اتلاف کمتر مواد غذایی ، الگوی درست تر مصرف مواد غذایی و اتخاذ یک سبک زندگی پایدار ، کلید ساختن دنیایی عاری از گرسنگی است.
    انتخاب‌هایی که امروز انجام می‌دهیم برای آینده امنیت  غذایی حیاتی هستند.
    تاریخ :
    1397/07/20
    نتیجه تلاش بیست ساله محققین و مجریان برنامه حذف اختلالات ناشی از کمبود ید توسط سود جویان از دست می رود
    خلاصه مطلب :
    برنامه حذف اختلالات ناشی از کمبود ید با تلاش فراوان ، همکاری های مشکل و سرمایه گذاریهای معنوی و مادی عده بیشماری از دوستداران این مرز و بوم بدست آمده است  به این راحتی به سود باد آورده و خشکی دریای ارومیه نفروشیمش.
    تاریخ :
    1397/07/05
    تغذیه دانش آموزی؛چاقی مشکلات ،کمبود ریز راه حلها
    خلاصه مطلب :
    گروهی که تقریبا سرنوشت حال و اینده کشور را می سازند و در برنامه ریزی های کلان کشور مغفول می مانند.
    تاریخ :
    1397/06/31
    خلاصه مطلب :
    تاریخ :
    1397/06/23
    کنترل گرسنگی در رژیمهای کاهش وزن؛ انتخاب آگاهانه
    خلاصه مطلب :
    جالب است بدانید وقتی در سابقه زندگی این افراد و تاریخچه رفتارهای غذایی آنان جستجو می کنیم همواره رفتارهای مشابهی را می بینیم و در میان نارضایتیشان جملات  یکسانی را می شویم. از جمله آنکه  من شام نمی خورم، من صبحانه نمی خورم، ساعت 10 و 11 زودتر از خواب بیدار نمی شوم، ناهار ساعت 4 یا 5 می خورم،  فقط یک وعده غذا می خورم، شب ها نمی خوابم و تا نزدیک صبح بیدارم، اصلا تا عصر گرسنه نمی شوم اما از عصر به بعد نمی توانم خودم را کنترل کنم،  با میوه سر و کاری ندارم، اصلا مدتهاست برنج لب نمی زنم، بدنم به شدت شیرینی می طلبد، تحمل گرسنگی ندارم و.......
    تاریخ :
    1397/06/19
    میدانید تراریخته ها چه خطراتی دارند و میخواهید مردم را با آن تغذیه کنید؟
    خلاصه مطلب :
    دکتر ربابه شیخ الاسلام در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز در واکنش به انتقادات عیسی کلانتری رییس سازمان حفاظت محیط زیست از سکوت انجمن‌های علمی ، گفت:«بارها انجمن علمی غذا و تغذیه به حضور شما آمد و اعلام آمادگی کرد که ما برای مشکلاتی که در کشور است می توانیم راه حل ارائه دهیم علاوه بر این ما در مورد تراریخته ها سکوت نمی کنیم، فریادمان به آسمان رفت و ما بارها و بارها اعلام کردیم که کشورهای زیادی در دنیا تراریخته را دارند ممنوع می کنند ولی شما و عده ای در ایران هنوز بر این باور هستید که با فرآورده های دستکاری شده ژنتیکی باید مردم را تغذیه کنید در صورتی که می دانید چه خطراتی دارند و می دانید تحقیقات زیادی در این زمینه وجود دارد و متخصصین زیادی در کشورمان هستند که مخالف تراریخته هستند
    تاریخ :
    1397/06/14
    کتابچه ، اپلیکیشن کتابخوانی بهسایت ایران
    خلاصه مطلب :
    تاریخ :
    1397/06/10
    عید سعید غدیر مبارک
    خلاصه مطلب :
    تاریخ :
    1397/06/08
    هشدار دکتر شیخ الاسلام در باره کمبود ویتامین دی
    خلاصه مطلب :
    کمبود ویتامین D در کشور ما شایع است به طوری که وزارت بهداشت تصمیم داشته و دارد یک یا چند  ماده غذایی را با این ویتامین غنی کند . 
    تاریخ :
    1397/05/17
    رژیم هایی که کاهش وزن در آن ها، ناشی از دفع مایعات است و نه چربی سوزی
    خلاصه مطلب :
    رژیم هایی که کاهش وزن در آن ها، ناشی از دفع مایعات است و نه چربی سوزی
    تبلیغات فریبنده که طی هفته اول شما را ذوق زده می کند.
    تاریخ :
    23/04/97
    ورزشکاری و مصرف مایعات
    خلاصه مطلب :
    تنظیم و متعادل سازی مایعات در بدن به خصوص در ورزشکاران نقش حیاتی در حفظ سلامت و افزایش کارآیی آنها دارد. بر این اساس توصیه می شود ورزشکاران به خصوص در فصول گرم سال به تامین مایعات مورد نیاز توجه خاص داشته باشند.توصیه های زیر به این منظور می تواند در نظر گرفته شود
    تاریخ :
    10/04/97
    ویژگی های نان سلامت بخش
    خلاصه مطلب :
     نان سلامت بخش ویژگی هایی دارد که  مصرف این نوع نان در سلامت افراد موثر است.
    تاریخ :
    1397/03/12
    تغذیه و سلامت در ماه مبارک رمضان
    خلاصه مطلب :
    در تمام ايام ماه مبارك به علت نظم خاص و مقرر شده وعده‌هاي غذايي (آغاز زمان تناول و پايان آخرين وعده مشخص است) و با توجه به زمان طولاني‌تري كه بين آغاز روزه‌گيري بعد از پايان سحري و ادامه آن تا زمان افطار وجود دارد، بايد تغييراتي در نوع مواد غذايي مصرفي و مقدار آنها در افطار، شام، فاصله شام تا خوابيدن و سحري به وجود بيايد
    تاریخ :
    1397/02/27
    نان برکت سفره ایرانی
    خلاصه مطلب :
    شناخت نان ، انتخاب درست ، خرید وطرز نگهداری ونهایتا مصرف صحیح نان یکی از اولویت هایی است که کمتر به آن بها می دهیم شاید علت اصلی آن ارزانی این مائده الهی در کشور ماست و متاسفانه همین بی توجهی ضایعات نان را در کشور ما چنان بالا برده است که شاید در این زمینه اولین کشوری باشیم که قدر این برکت الهی را نمی دانیم .شناخت نان ، انتخاب درست ، خرید وطرز نگهداری ونهایتا مصرف صحیح نان یکی از اولویت هایی است که کمتر به آن بها می دهیم شاید علت اصلی آن ارزانی این مائده الهی در کشور ماست و متاسفانه همین بی توجهی ضایعات نان را در کشور ما چنان بالا برده است که شاید در این زمینه اولین کشوری باشیم که قدر این برکت الهی را نمی دانیم .شناختشناخت نان ، انتخاب درست ، خرید وطرز نگهداری ونهایتا مصرف صحیح نان یکی از اولویت هایی است که کمتر به آن بها می دهیم شاید علت اصلی آن ارزانی این مائده الهی در کشور ماست و متاسفانه همین بی توجهی ضایعات نان را در کشور ما چنان بالا برده است که شاید در این زمینه اولین کشوری باشیم که قدر این برکت الهی را نمی دانیم . نان ، انتخاب درست ، خرید وطرز نگهداری ونهایتا مصرف صحیح نان یکی از اولویت هایی است که کمتر به آن بها می دهیم شاید علت اصلی آن ارزانی این مائده الهی در کشور ماست و متاسفانه همین بی توجهی ضایعات نان را در کشور ما چنان بالا برده است که شاید در این زمینه اولین کشوری باشیم که قدر این برکت الهی را نمی دانیم 
    شناخت نان ، انتخاب درست ، خرید وطرز نگهداری ونهایتا مصرف صحیح نان یکی از اولویت هایی است که کمتر به آن بها می دهیم شاید علت اصلی آن ارزانی این مائده الهی در کشور ماست و متاسفانه همین بی توجهی ضایعات نان را در کشور ما چنان بالا برده است که شاید در این زمینه اولین کشوری باشیم که قدر این برکت الهی را نمی دانیم 
    تاریخ :
    1397/02/18
    جوش شیرین یا خمیر مایه ؟برای حفظ سلامت جامعه ؛ در پخت نان از کدام استفاده کنیم؟
    خلاصه مطلب :
    تخمير يك عمل بسيار مفيد در تهيه نان است و مطالعات نشان داده است كه مصرف فرآورده‌هاي که فرایند تخمير را طی می کنند موجب افزايش طول عمر انسان مي‌شود. فراورده های تخمیری مانند ماست ،کفیر ، دوغ ، نان و سایر فرآورده هایی که به نام پروبیوتیک می شناسیم خواص بسیار زیادی در جذب ریز مغذی ها ، تنظیم سیستم گوارش و ارتقای سلامت دارند
    تاریخ :
    1397/02/12
    چرخه تولید نان بیمار است
    خلاصه مطلب :
    غذای اصلی مردم کشور ما نان است در حال حاضر این برگه های سفید لاستیکی گاهی سوخته و گاهی خمیر نانی نیست که بخشی از نیاز های تغذیه ای مردم را به بدن آنها برساند 
    تاریخ :
    1397/02/07
    تاسیس دانشگاه نان ، خواسته دیرپایی که به همت نان سحر انجام شد
    خلاصه مطلب :
    امروز با کمال خوشحالی در کشور شاهد تاسیس دانشگاه نان هستیم که تحت نام دانشگاه نان سحر در صفا دشت کرج و با ظرفیت آموزشی هزار نفر تاسیس شده و به آموزش دانشجویانی در رشته های مختلف صنایع غذایی با گرایش های مختلف نان ، آرد ، شیرینی ، شیمی و کسب و کار پرداخته است.
    تاریخ :
    1397/02/02
    پویش نان برای سلامت، برای زندگی
    خلاصه مطلب :
    نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه کرده است. نان بخش عمده ای از انرژی، پروتئین و مواد معدنی شامل آهن، کلسیم و برخی از ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین می کند.
    بیش از سی سال است که نان سنتی ما که طعم و بوی آن را به هر نانی ترجیح می دهیم  بیمار است
    تاریخ :
    1397/01/27

    صفحه قبلی  نمایش صفحه   از 12 صفحه بعدی
  • آگهی برای نمایش وجود ندارد

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com