با ارامش غذا بخورید:
به گفته کری گابریل، متخصص تغذیه، غذا خوردن به روش عجیب راهکار مناسبی برای کمتر کردن مقدار غذا نیست پس بهتر است با آرامش و با حالتی عادی غذا را میل کنید.
لباسی که دوست دارید بپوشید:
به گفته بونی تاب دیکس، متخصص تغذیه، به جای این که روی آن چه در کمد لباس خود دارید، متمرکز شوید، بهتر است بر آن چه در بشقاب غذای خود قرار می دهید، توجه داشته باشید.
افزودن اسموتی به یک روز پر مشغله:
به جای درگیر شدن در روند آماده کردن یک وعده غذایی و خوردن آن، مصرف یک اسموتی سرشار از میوه و ماست یا یک شیک پروتئین که زمان زیادی برای آماده شدن آن نیاز نیست مشکلی در رژیم شما ایجاد نمی کند؛ اما برای کاهش وزن مصرف اسموتی را جایگزین تمام وعده های غذایی کنید، راه حلی مناب برای کاهش وزن نیست .
مصرف غذاهای متنوع:
مصرف فقط یک نوع غذا برای مدت زمانی طولانی موجب کمبود دیگر مواد مغذی مورد نیاز بدن می شود؛ لذا مصرف مداوم یک نوع غذا اصلا پیشنهاد نمی شود.
مصرف به اندازه کربوهیدرات:
یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات می تواند شما را در معرض خطر سنگ های کلیه، پوکی استخوان و حتی نقرس قرار دهد؛ لذا پیش از کاهش یا عدم استفاده از کربوهیدرات در رژیم خود بهتر است با یک پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
جوییدن زیاد غذا:
به گفته کری گابریل، در شرایطی که جویدن چندین باره لقمه غذا و آرامتر غذا خوردن می تواند به تقویت احساس سیری کمک کند، اما اقدامی وقت گیر است، همچنین موجب وسواس فرد درباره غذای خود نیز شده و در واقع لذتی از غذا خوردن نبرد.
مصرف به اندازه چربی:
به گفته بونی تاب دیکس، چربی یک ماده مغذی ضروری است که نه تنها به جذب ویتامین های محلول در چربی و مواد مغذی کمک می کند، بلکه در احساس سیری برای پیشگیری از پرخوری نیز نقش دارد. زمانی که در تلاش برای کاهش وزن هستید؛ استفاده درست از چربی ها کمک زیادی به شما می کند.
مصرف غذاهای موردعلاقه فرد:
در برنامه رژیم کاهش وزن همواره باید غذاهای مورد علاقه فرد نیز استفاده شود تا تداوم رژیم به خوبی حفظ شود.
کاهش کالری:
همه ما می دانیم تنها کمتر غذا خوردن موجب کاهش وزن نمی شود؛ به گفته آنتونی دی مارینو، کاهش وزن با کاهش کالری دریافتی اتفاق می افتد، اما انواع کالری نیز اهمیت دارند. بدن انسان یک سیستم بیولوژیکی پیچیده است که غذاها با ترکیبات ریزمغذی های مختلف را به روش های متفاوت پردازش می کند. از این رو مصرف کمتر غذاهای فرآوری شده و انتخاب غذاهای کامل احساس سیری کلی را تقویت می کند و باعث می شود در طول روز احساس سیری و انرژِی بیشتری کنیم.