راه حلهای هوشمند برای رژیم های غذایی سالم،رویدادی بین المللی در روز جهانی غذا

روز جهانی غذا خواستار همبستگی جهانی برای کمک به آسیب پذیرترین افراد برای عبور از بحران و تاب آوری و مقاوم سازی سیستم های غذایی است تا بتوانند در برابر بی ثباتی و شوک های آب و هوایی مقاومت کنند 
روز جهانی غذا هر ساله در 16 اکتبر در بیش از 150 کشور جهان برای ایجاد آگاهی و اقدام برای SDG2 جشن گرفته می شود: پایان دادن به گرسنگی ، دستیابی به امنیت غذایی و بهبود تغذیه و ترویج کشاورزی پایدار.

درباره روز جهانی غذا

 
75 سالگی فائو همزمان با هفتاد و پنجمین سالگرد سازمان ملل و آغاز دهه اقدام برای تحقق اهداف توسعه پایدار تا سال 2030 است. علیرغم اختلالات شدیدی که همه گیری کووید 19.به وجود آورده است ، بسیار مهم است که جامعه جهانی از این فرصت استفاده کرده و خواستار اقدام شود و آینده ای را که باید با هم بسازیم از نزدیک بررسی کند.
 
. حفظ دسترسی به غذای سالم و مغذی بخشی اساسی در پاسخ به COVID-19 است ، به ویژه برای فقیرترین و آسیب پذیرترین افراد جهان ، که تحت تأثیر همه گیری و شوک های اقتصادی مرتبط با آنها بیشترین آسیب را دیده اند. روز جهانی غذا خواستار همبستگی جهانی برای کمک به آسیب پذیرترین افراد برای عبور از بحران و تاب آوری و مقاوم سازی سیستم های غذایی است تا بتوانند در برابر بی ثباتی و شوک های آب و هوایی مقاومت کنند

رژیم های غذایی مناسب و مقرون به صرفه برای همه و معیشت مناسب برای کارگران سیستم غذایی.

برای اطلاعات بیشتر به وب سایت FAO مراجعه کنید

امسال FAO روز جهانی غذا را با مشارکتشرکت های غذایی هلند، با یک رویداد آنلاین الهام بخش برای متخصصان محصولات غذایی برگزار می کند. موضوع خاصامسال"راه حل های هوشمند برای رژیم های غذایی سالم" است. با رویداد تخصصی روز جهانی غذا ، مشارکت غذایی هلند به این تلاش ها کمک می کند: ذینفعان را گرد هم می آورد تا در مورد چالش های سیستم های غذایی بحث و بررسی کنند. بخش صنایع غذایی و هلندی هلند و شرکای آنها این فرصت را خواهند داشت که در مورد SDG2 پیشرفت کنند و از راه حل ها و چالش های یکدیگر بیاموزند. این رویداد آنلاین، فضایی را برای آغاز اقدامات جمعی و شروع همکاری های جدید برای افزایش تأثیرات لازم در سال 2030 فراهم می کند

بخش محصولات غذایی هلند و شرکای بین المللی آن قصد دارند تأثیر جمعی خود را افزایش دهند تا از دسترسی و مقرون به صرفه بودن رژیم های غذایی سالم برای همه ، تولید و فرآوری پایدار، اطمینان حاصل کنند.در حقیقت اعتقاد بر اینست که تحول در سیستم های غذایی و راه حل های نوآورانه ، فراتر از راه حل های فنی ، مورد نیاز است.
این رویداد که به زبان انگلیسی برگزار می شودوبصورت زنده از استودیوی آمستردام پخش می شود را می توان به صورت آنلاین دنبال کرد.
این برنامه با یک برنامه الحاقی از 10.30 تا 12.30 شروع می شود و جلسات مختلف از 13.00 تا 14.30 ادامه دارد . روز جهانی غذا توسط مشارکت غذایی هلند و همکاری نزدیک با وزارت کشاورزی ، طبیعت و کیفیت غذا و وزارت امور خارجه برگزار می شود. اگر علاقه مند به پیوستن هستید
، لطفا از وب سایت بازدید کنید.
برای سرعت بخشیدن به تلاشهای جمعی برای دستیابی به هدفSDG2* به یک واکنش سریع ، فوری و جهانی نیاز هست.     

تلاشی مشترک برای دستیابی به راه حلهای فوری و متفاوت در جهت اهدافSDG2           

ما موفق به پایان بخشیدن به گرسنگی ، دستیابی به امنیت غذایی و بهبود تغذیه و ترویج کشاورزی پایدار و سایر چالش های جهانی که هدف گیری کرده بودیم نشده بودیم که دچار فاجعه جهانی و بی سابقه   COVID-19 ، شده ایم که خود موجب بحران جهانی بهداشت و سلامت شده و آسیب پذیری سیستم های غذایی ما رابشدت افزایش داده و خواهد داد
تلاش های مشترک برای دستیابی به اهداف SDG2 ;تا سال 2030 چشمگیر است ، اما کافی نیست. با نگاهی به نقشه راه به سمت برنامه 2030 ، جهان در رسیدن به اهداف جهانی از مسیر خارج شده است. گردآوری و پیشنهاد راه حلهای هوشمند و اقدامات ابتکاری و بحث در مورد چالشها برای تقویت تلاشها و دستیابی جمعی به تأثیرات مهم مورد نیاز است. علاوه بر این ، برای ارتباط اهداف SDG2 با اهداف دیگر ، یک رویکرد هماهنگ و یکپارچه لازم است.
هلند دانش و تخصص زیادی برای استفاده و به اشتراک گذاری دارد ، به خصوص هنگامی که صحبت از استفاده از رویکرد سیستم های غذایی و رویکرد الماس هلندی می شود ، که در آن بازیگران دولت ، تجارت ، موسسات دانش و جامعه مدنی با هم همکاری می کنند. هلند همچنین در بسیاری از شبکه های بین المللی شریک است. بنابراین ، چیزهای زیادی برای ارائه دارد و می تواند سهم قابل توجهی در دستیابی به SDG2 داشته باشد. روز جهانی غذا یک محیط الهام بخش برای تبادل بین متخصصان محصولات غذایی در زمینه پیشرفت در جهت دستیابی به SDG2 فراهم می کند: راه حل های هوشمند چیست ، چگونه بر گلوگاه ها و چالش ها غلبه می کنیم و چگونه می توان ائتلاف های (جدید) را ایجاد و تقویت کرد؟

مشارکت آنلاین

با یک برنامه آنلاین تعاملی و الهام بخش ، شرکت کنندگان با آخرین بینش در مورد رویکردهای سیستم های غذایی و راه حل های هوشمندانه برای رژیم های غذایی مناسب برای همه ، ارائه شده توسط متخصصان مشهور بین المللی در بخش محصولات غذایی ، درگیر می شوند  به شرکت کنندگان نوید میدهیم با شرکت در این برنامه قادر خواهید بود :
 در بحث آنلاین با سایر متخصصان در مورد راه حل های نوآورانه و چالش های فعلی در سیستم های غذایی شرکت کنید.
از راه حل های هوشمند برای رژیم های غذایی سالم الهام بگیرید.
برای برقراری ارتباط با سایر متخصصان این بخش ، از یک برنامه شبکه آنلاین استفاده کنید.
Hadassah de Boer   برنامه صبح را با همکاری کارولا شووتن ، کیتی ون در هایدن ، سایمون گروت ، جک ون در وست ، کارول گریبناو ، جک لین اوویلی و میرتیل دانس و دیگران برنامه صبح را از ساعت 10.30 تا 12.30 تنظیم  می کنند
برنامه بعد از ظهر پنج جلسه راه حل هوشمند از ساعت 13.00 تا 14.00 را فراهم می کند: شرکت کنندگان می توانند راه حل هوشمند مورد علاقه خود را دنبال کنند:
برای جمع بندی متخصصان  ، از همه شرکت کنندگان دعوت می شود تا از ساعت 14.10 - 15.00 در مورد آمادگی ها و مشارکت ها در آستانه اجلاس سیستم های غذایی سازمان ملل 2021 ، در یک گفتگوی عمومی به مشارکت غذایی هلند بپیوندند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این رویداد حرفه ای روز جهانی غذا ، لطفا به وب سایت رسمی مراجعه کنید
رویداد عمومی "نمایش روز جهانی غذا"
بعد از ظهر یک رویداد آنلاین به زبان هلندی برگزار می شود که شرکت در آن برای همه آزاد است: "نمایش روز جهانی غذا" با متخصصان ، تغییردر ترکیب غذا با سر آشپزها  تدارک شده  که به صورت آنلاین قابل دسترسی است؛  تا دریابید چگونه می توانید در تدارک رژیم های غذایی سالم و پایدار برای همه سهیم باشید

_ _ _
* Sep 19, 2020 SGD2 - The Sustainable Development Goals are the blueprint to achieve a better and more sustainable future for all. They address the global challenges we face, including poverty, inequality, climate change, environmental degradation, peace and justice. Learn more and take action.
 
 

سخنرانی ها 

 
 Hivos in a session on TRANSFORMING FOOD SYSTEM GOVERNANCE .
 Wageningen University & Research in a session on ASSESSING FOOD SYSTEMS IN TIMES OF COVID-19.
 Topsector Horticulture & Starting Materials in a session on SMART BUSINESS SOLUTIONS IN HORTICULTURE.
Yoba4Life, SNV Uganda and the Netherlands Food Partnership in a session on DAIRY AS MOTOR FOR NUTRITION.
 the Design Academy Eindhoven in a session on DESIGN, HORTICULTURE AND THE CHALLENGES OF URBANISATION.
نام نویسندهدکتر ربابه شیخ الاسلام
تاریخ1399/07/20
کلمه های کلیدیروز جهانی غذا 2020,توسعه ، تغذیه پایدار با مشارکت همگانی




نام و نام خانوادگی:  
پست الکترونیک:  
متن پیام:  
 بازسازی
کد امنیتی :  

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com