یک بام و دوهوا نمی شود

اگر محصولات تراریخته یا دستکاری ژنتیکی شده برای سلامت مضر است چرا این محصولات به کشور وارد می شود و اگر سالم و بدون مشکل است چرا پژوهشگاه های داخلی کشور که سرمایه گذاری هنگفتی برای ایجاد آنها انجام شده و محققین ایرانی و تحصیلکرده در آن بکار مشغولند اجازه تولید ندارند .

تراریخته آری یا نه؟

مردم در بحث تراریخته اسیر جوی شده اند که منشا آن را نمی دانند عده ای با این نام غریبی می کنند و تنها نام غیر دوست داشتنی تراریخته آنها را به این نتیجه غیر قابل تغییر می رساند که این غذا هاخطرناک است .
بین محققین این رشته در سازمانهای متفاوت وفاقی وجود ندارد و بالاخره کسی به فکر سردر گمی مصرف کنندگان نیست.
عده ای که طرفدار محیط زیست هستند می گویند ما گیاهان را بکر و سالم و بدون مصرف سم و کود می خواهیم گیاه باید از خاک سالم بروید و اسمش را گذاشته اند ارگانیک ،خیلی عالی است ، کسی با گیاهان بکرمانند انجیر استهبان که به دور از کود مصنوعی و سم رشد می کند مخالف نیست ولی اگر کمی از بالا به کل جهان نگاه کنیم غذا برای 7 میلیارد نفری که تا چند دهه دیگر به 9 میلیارد می رسد چگونه تهیه شود حتما طرفداران روش ارگانیک که به دشواری داشتن خاک بکر و سالم ،آب سالم ، هوای سالم آگاهند می دانند که ما نمی توانیم به خاطر آرزوهای خوبمان به امید غذای ارگانیک دست روی دست بگذاریم و از فن آوریهای جدید غافل شویم چون گرسنگی انسانها خیلی دردناک است و عواقب سنگینی دارد.


انتخاب را به عهده مصرف کننده بگذاریم

همه ما در بحث غذا که سلامتمان وابسته به آن است در فراوردهتراریخته اسیرشکدودلی چه چیز را باور کنم چه چیز را باور نکنم شده ایم ;در حالی که سازمان جهانی بهداشت بار ها تاکید کرده که تاکنون هیچ خبر موثقی در زمینه مضر بودن این محصولات از کشور های زیادی که مصرف کننده محصولات کشاورزی تراریخته هستند دریافت نکرده است  و تاکید وتوصیه میکند که کمیته های تخصصی متشکل از خبرگان رشته فن آوریهای زیستی و با دقت کامل روند و شیوه های کار تولید و واردات این محصولات را زیر نظر داشته باشند و بهمین منظور آیین نامه ها و دستورالعمل ها ی بسیار سختگیرانه ای را تدوین و به کشور ها ابلاغ کرده است . کمیته های نظارتی باید روند پروسه های تولید واردات و چگونگی آنرا رصد کنند و مستند سازی کنند . و حرف آخر این سازمان اینست مصرف کننده باید وقتی غذایی را می خرد روی آن نوشته باشد که آیا این غذا تراریخته است یا خیر و این حق مصرف کننده است که دانسته انتخاب کند. با وجود این کشور هایی هستند که محدودیتهایی برای واردات غذا های تراریخته جاری کرده اند.
نام نویسندهدکتر ربابه شیخ الاسلام
تاریخ1397/10/06
کلمه های کلیدیتراریخته, سلامت, دستکاری ژنتیکی, غذا ,گرسنگی




نام و نام خانوادگی:  
پست الکترونیک:  
متن پیام:  
 بازسازی
کد امنیتی :  

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com