بهترین سبزیجات برای مبتلایان به دیابت
اسفناج : جزء سبزی‌هایی است که کربوهیدرات کمی دارند و برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مفید هستند. در واقع، این سبزی کم‌ کربوهیدرات، گزینه هوشمندانه ‌ای برای رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت  است چون علاوه بر کربوهیدرات کم، مواد مغذی مهمی مثل فولات، بتا کاروتن و ویتامین K دارد. توصیه متخصصان به افراد دیابتی این است که در صورت امکان، از اسفناج تازه استفاده کنند و اگر سراغ محصولات کنسروشده می‌روند، مراقب نمک اضافی آن‌ها باشند. این افراد می‌توانند اسفناج را همراه با املت سفیده تخم مرغ ترکیب کنند و به‌عنوان صبحانه بخورند؛ یا مثلا از اسفناج به ‌عنوان سالاد کم‌ کربوهیدرات برای ناهار استفاده کنند. اضافه کردن اسفناج خشک ‌شده یا کنسروشده به سوپ، غذاهای گوشتی یا سُس ماکارونی، می‌تواند گزینه خوبی برای شام باشد.

گوجه‌فرنگی :  یکی از غذاهای فوق‌العاده برای افراد مبتلا به دیابت است. این سبزی، ویتامینC زیادی دارد و منبع عالی‌ای از ویتامین A و منبع خوبی از پتاسیم محسوب می‌شود. بعلاوه این‌ که کربوهیدرات و کالری آن هم کم است و هر فنجان آن حدود 32 کالری دارد. ماده مغذی  لیکوپن هم که رنگ قرمز گوجه ‌فرنگی ناشی از آن می باشد، نوعی آنتی‌اکسیدان قدرتمند است و می‌تواند از افراد در مقابل بیماری قلبی و سرطان پروستات محافظت کند.
بروکلی : این سبزی دارای مقادیر اندکی کربوهیدرات و مقادیر فراوانی ویتامین های A، C و K می باشد. همچنین از لحاظ فیبر و آهن نیز منبع خوبی می باشد.
 
خیار : یک فنجان از این سبزی کمتر از 5 گرم کربوهیدرات دارد. خیار یک منبع عالی از ویتامین K می باشد و حاوی ویتامین C و پتاسیم نیز می باشد. خیار فقط در سالاد کاربرد ندارد و می توانید آن را به ساندویچ یا  در میان وعده خود نیز اضافه کنید.
 
کلم : خوردن این سبزی یک راه ارزان برای افزودن ویتامین های K و C و آنتی اکسیدان ها به رژیم غذایی می باشد. این سبزی همچنین حاوی منگنز، فیبر و ویتامین B6 نیز می باشد. بعد از خرید کلم آن را در یخچال قرار داده و آن را با پلاستیک بپوشانید تا فقدان مواد مغذی آن را به تاخیر بیاندازید.
گل کلم : یکی دیگر از سبزیجات کم کربوهیدارت   استکه در رژیم غذایی  مورد غفلت قرار میگیرد و مزایای زیادی دارد. این سبزی حاوی ویتامین C( یک فنجان گل کلم خام بیش از نصف نیاز روزانه شما به این ویتامین را تامین می کند)، فیبر، پتاسیم و فولات است. همه انواع ان از جمله خام، تفت داده شده و بخارپز مفید است .
نام نویسندهزهرا غلامپور
کلمه های کلیدیدیابت ,سبزی ها, رژیم درمانی دیابت
تاریخ ثبت1396/04/17


عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن خیابان دوم شرقی پلاک ۲ طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (021)
تلفن تماس 2 : 88037834 (021)
پست الکترونیک : info@behsite.ir