5 دلیل خوب برای مصرف پیاز
همانطور که همه می دانند پیاز برای سلامت عمومی بدن مفید می باشد . پیاز چندین لایه دارد و هر قسمت آن فواید خاص خودش را دارد.
لایه اول پیاز حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی می باشد. لایه دوم آن سرشار از ویتامین C ، پتاسیم، فسفر، منگنز ، مس و فیبرهای رژیمی می باشد. لایه سوم نیز حاوی ترکیبات سولفوری می باشد که توانایی پیشگیری از پارکینسون، تنظیم قند خون، پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی و حتی سرطان ها را دارد.

پنج مورد از فوايد پياز عبارتند از:
  1. مبارزه با التهاب
    علت اصلى براى اكثر بيمارى ها التهاب است و فاكتور هاى غذايى و محيطى بسيارى مثل غلات تصفیه شده، شیرین کننده های مصنوعی،چربی های ترانس، شکر، غذاهای فراوری شده و آلودگی هوا وجود دارند كه باعث آن مى شوند.
    محققان بسيارى از سرتاسر جهان ادعا كردند كه پياز داراى phytochemical فیتوکمیکال هايى است كه با التهاب مبارزه مى كند. همچنين پياز در درمان آرتريت، آسم، و ساير بيمارى هاى تنفسى بسيار مفید است.
  2. كاهش تب
    براى كاهش تب، تنها چيزى كه بايد انجام دهيد اين است كه نصف پياز را در هر يك از جوراب هايتان در طول شب قرار دهيد و نيز ميتوانيد پياز را به سوپ اضافه كرده و بخوريد.
  3. سم زدايى
    بنابر مطالعه انجام شده در ژورنال پزشكى گوارش و كبد، مصرف پياز و زردچوبه باهم واكنش شيميايى انرژى زايى را در بدن ايجاد مى كنند كه باعث مرگ سلول هاى پيش سرطانى مى شوند.
    در اين مطالعه از  5بیمار مبتلا در 4نفرشان پس از طى سه ماه، تعداد سلول هاى تومورى كاهش پيدا كردند و البته يك عارضه جانبى نيز دارد كه باعث اسهال خفيفى خواهد شد.
  4. سلامت قلب
    همانطور كه ميدانيد رنگ قرمز پیازها به علت وجود رنگدانه خاصى به نام آنتو سيانين است. علاوه بر اين داراى خاصيت آنتى اكسيدانى قوی است كه توانايى كاهش LDLکلسترول  خون را دارد. در نتيجه موجب كاهش بيمارى هاى قلبى عروقى مى شود. همچنین به علت وجود ترکیبات سولفوری ، ريسك سكته و حملات قلبی كاهش مى يابند و اين كار را از طريق جلوگيرى از ايجاد لخته توسط پلاك های خونی انجام می دهد.
  5. سوختگى پوست
    پياز مى تواند باعث تسكين درد و التهاب و جلوگيرى از تشكيل تاول در پوست شما شود. تمام كارى كه شما بايد انجام دهيد اين است كه يك پياز تازه بريده شده را بر روى پوست تازه ملتهب خود قرار دهيد و منتظر التيام سريع آن باشيد.
نام نویسندهزهرا غلامپور (کارشناس ارشد تغذیه)
کلمه های کلیدیپیاز،سلامتی،التهاب،تب
تاریخ ثبت1397/06/27


عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن کوچه دوم شرقی پلاک 2 طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (+9821)
تلفن تماس 2 : 88037834 (+9821)
پست الکترونیک : behsite@gmail.com