خوردن پنیر هوش را کم می کند؟
برخی تصور می کنند خوردن پنیر سبب کاهش هوش می شود، در حالی که اين یک باور اشتباه است. 
پنیر یک ماده غذایی غنی از پروتئین و کلسیم است و به همین دلیل ماده غذایی با ارزشی محسوب می شود. در عین حال یک ماده خیلی خوب برای تأمین لبنیات مورد نیاز بدن است.
مقدار پروتئین موجود در پنیر بالاست و كيفيت بالايي دارد و تقریبا دارای تمامی اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن است.
اگرچه مصرف پنیر در كنار سبزیجاتی مانند خیار و گوجه، مغز گردو، كنجد و بادام، ترکیب کاملی خواهد بود، اما بدين معني نيست كه مصرف پنير به تنهايي سبب كم هوشي مي شود. چرا که گردو یا بادام تنها یک کامل کننده خوب هستند و چنانچه پنیر به طور خالص مصرف شود هیچ لطمه ای به بدن نمی زند.
مهم این است که تعادل بین کلسیم و فسفر در برنامه غذایی حفظ شود. چرا که اگر از منابعی که از کلسیم غنی بوده مانند پنیر استفاده شود و از مواد دارای فسفر، آهن و سایر املاح مهم استفاده نکنیم تعادل بدن به هم می خورد.
تاکنون شواهد علمی مبنی بر این موضوع که اگر پنیر زیاد مصرف شود هوش انسان آسیب می بیند مشاهده نشده است.
اگر این تعبير درست بود، فرانسوی ها و ایتالیایی ها که بیش از ۱۰۰ نوع پنیر دارند، باید دارای ضریب هوشی پایینی می بودند، ولی این طور نیست چون واقعیت آن است که خوردن پنیر در حد اعتدال مشکلی را برای افراد ایجاد نمی کند بنابراين از اين ماده ي غذايي سرشار از پروتئين بهره ببريد.
لازم به ذكر است تعداد كمي از افراد با مصرف لبنيات و پنير ممكن است دچار درد مفاصل شوند، در اين دسته افراد به جاي حذف كامل لبنيات، توصيه مي كنيم مصرف پنير در كنار موادي مانند زيره، سياهدانه، گردو و كنجد باشد تا اين عارضه مرتفع گردد. 
 
نام نویسندهفاطمه احمديان، كارشناس ارشد تغذيه و رژيم درماني
کلمه های کلیدیپنیر
تاریخ ثبت1367/02/05


عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبر نامه ایمیل خود را در قسمت روبرو وارد کنید
شما بعد از عضویت در خبرنامه در هر زمان می توانید با وارد کردن ایمیل خود عضویتتان را لغو کنید
لینک های مفید خدمات الکترونیکی شبکه های اجتماعی تماس با ما
تهران خیابان سئول شمالی شهرک سئول خیابان نسترن خیابان دوم شرقی پلاک ۲ طبقه اول
تلفن تماس 1 : 88037734 (021)
تلفن تماس 2 : 88037834 (021)
پست الکترونیک : info@behsite.ir